Hjälp oss hjälpa katter! 

För att få kunna stötta Solgläntans arbete med hemlösa katter – och även en rad andra projekt såsom kastrerings-, id-, märknings- och vaccineringskampanjer – är Kattfonden beroende av enskilda människors bidrag. Du kan hjälpa oss genom att

Du kan ÄVEN hjälpa oss att sprida information om Kattfonden. Känner du till någon veterinärklinik eller djursjukhus, djuraffär eller annat lämpligt ställe som kan tänka sig att ha Kattfondens broschyrer och nyhetsbrev liggande hos sig?
Maila i såfall ditt namn och din adress till oss så skickar vi dig broschyrer.
Vi och katterna är tacksamma för all hjälp!

 


Skänka pengar

För oss i styrelsen känns det som ett stort och viktigt ansvar att pengarna som alla generösa kattvänner runt om i landet skänker verkligen går till sitt ändamål, dvs. de hemlösa katterna. Katten tillhör vårt allra mest älskade sällskapsdjur fast å andra sidan så finns det nog inget annat djur som har så låg status och som kan behandlas så illa.
Vårt plusgirokontonummer är 55 73 08-4.

Du även skänka en gåva genom att sms:a Kattfonden 50, Kattfonden 100, Kattfonden 250 eller Kattfonden 500 till nummer 72672, så skänker du motsvarande belopp till Solgläntans hemlösa katter. Vill du skänka pengar till Lillys Veterinärfond så sms:ar du Kattfonden Lilly250 till 72672.

Du kan dessutom skänka en gåva via Swish, Kattfonden har Swishnummer: 1230243337

Ett varmt tack till alla som stöder Kattfonden. Ert stöd gör att vi kan hjälpa ännu fler katter till ett värdigt liv!

 


Bli katt-, bur- eller rumsfadder

Om du vill stödja Kattfonden regelbundet kan du bli katt-, bur- eller rumsfadder.
Att vara kattfadder innebär att du skänker ett valfritt månatligt belopp. Dessa pengar går oavkortat till arbetet med Solgläntans hemlösa katter.

Att vara burfadder innebär att du skänker 500 kr/månad. De pengarna är öronmärkta för Solgläntans hemlösa katter. Burfaddranas namn sätter vi upp på Solgläntan.

Att vara rumsfadder innebär att du skänker en större summa som ett engångsbelopp, då får du en skylt med ditt namn utanför rummet.

Är du intresserad av att bli katt-, bur- eller rumsfadder maila ditt intresse till info@kattfonden.se Du får då vårt nyhetsbrev, tolv inbetalningskort för ett år, ett par vykort med motiv på Solgläntans hemlösa katter samt inbjudan till öppet hus och andra aktiviteter på Solgläntan.