Glad Påsk önskar Kattfonden

| 0


Nu är det dags för påsk och vad bättre att lägga i påskägget till sin katt, eller till någon som älskar katter, än en donation som hjälper hemlösa katter. 🐰❤🐈 Varje bidrag gör skillnad, och vi tar emot donationer i alla storlekar. Du kan göra din donation via vår Facebooksida, via Swish på 123 024 33 37, eller via Plusgiro på 55 73 08-4. På https://kattfonden.se/gavobrev/ kan du även skriva ut gåvobrev att ge bort.

Glad Alla Hjärtans Dag alla kattälskare!

| 0


Snart är det Alla ❤️ dag, och självklart ska ju katten också få ett litet kärleksbevis. Vad bättre än att ge bort en present som räddar andra katter i nöd? Uppskattat av katter i alla åldrar, och självklart även av dina tvåbenta älsklingar. 😉

En donation till Kattfonden hjälper hemlösa katter i nöd, och skriv gärna ut ett gåvobevis från: www.kattfonden.se/gavobrev.

Du kan donera via vår Facebooksida, via Swish på 123 024 33 37 eller via vårt plusgiro på 55 73 08-4. Vi tar emot donationer av alla storlekar.

Om du gör en donation på över 100 kronor så skickar vi årets almanacka till dig. Skicka en skärmdump på din donation, tillsammans med din adress, till oss på Facebook eller på info@kattfonden.se, så skickar vi en till dig.

Vinnare av årets julgåva

| 0


Gott nytt år alla kattälskare!

Vi på Kattfonden ser fram emot allt gott vi kan göra för de hemlösa katterna under 2022, och vi tänkte börja med att meddela vilka katthjälpare som får ta emot årets julgåva!

Först och främst vill vi tacka alla som var med och nominerade, och alla som sedan var med och röstade. Vi blir väldigt rörda över ert engagemang och över att vi har sådana fantastiska katthjälpare i Sverige!

Det var väldigt jämnt, men årets julgåva på 10 000 kr går till Djurskyddet Örnsköldsvik. Ni fick in så fina nomineringar och vi är glada att kunna hjälpa er i er verksamhet med hemlösa katter. De två julgåvorna på 5 000 kr vardera går till Andra chansen Mora Orsa och SmålandsKatten. Vi hoppas att detta kan hjälpa er att få en fin start på det nya året.

Vi vill tacka alla katthjälpare som kämpat under 2021! Så många liv som räddats tack vare ert hårda arbete. Ni är alla hjältar! ❤

Rösta på vinnaren av årets julgåva

| 0


Nu har vi samlat ihop alla era fantastiska nomineringar för årets julgåva. Vi är överväldigade över hur ni värnar om katthjälparna, och vi är också imponerade över att höra om allt jobb som utförs för de hemlösa katterna. Ni är alla superhjältar! ❤️🤩🐈

De fem som går vidare till nästa steg är (i bokstavsordning): ASIMIS RESA, Andra chansen Mora Orsa, Djurskyddet Örnsköldsvik, SmålandsKatten, och Uppsala Katthem – Föreningen Samvetet.

I nästa steg ska ni nu få rösta mellan de fem som listats ovan. Följ nedan länk och välj ut den du tycker ska få 10 000 kr till sin verksamhet. Vi meddelar vem som får julgåvan efter nyår. Vi vill också passa på att lägga till att alla organiserade katthjälpare i Sverige har möjlighet att ansöka om anslag från oss via vårt ansökningsformulär på vår hemsida.

Rösta här: https://forms.gle/BUCKQYuHmXU5DhZo8

Nominering till årets julgåva 2021

| 0


Nominera Sveriges bästa katthjälpare till årets julgåva, och ge dem en chans på 10 000 kr till sin verksamhet! 😻🎅

Vi fortsätter traditionen med att skänka en julgåva till några av Sveriges katthjälpare. Du kan själv vara med och påverka vem som vinner, genom dessa två steg:

😺Tagga, eller länka, till katthjälparen du vill ska vinna i vårt Facebookinlägg nedan.

😺Motivera varför just den katthjälparen ska vinna.

Årets julgåva kommer att gå till de katthjälpare som får bästa nomineringarna. Ni har alla möjlighet att nominera den ni vill ska vinna fram till julafton, sen kommer vi att ge er möjlighet att rösta på fem katthjälpare som vi valt ut. Den första januari kommer vi att meddela vem som får ta emot gåvan! Till den vinnande katthjälparen går 10 000 kr för verksamheten med hemlösa katter! De nästkommande två placeringarna tilldelas 5 000 kr vardera för verksamheten med hemlösa katter. Var med du också och lyft den katthjälpare som du tycker ska vinna!