Kattfonden hjälper svulten kattfamilj

| 0I över ett år har lilla kattmamma Sarafina gått ute och letat mat. Tovig och ensam var hon ibland så hungrig att hon till och med åt fågelfrön.

När ungarna Nala och Zasu kom var det bara de som gällde. Hon gav allt till sina små och blev allt smalare och smalare själv.


Tack vare hennes kämparglöd klarade sig familjen så pass länge att de kunde få hjälp av vänliga själar som tog dem till Solgläntans Kattpensionat, där de kunde få den vård och omsorg de så väl behövde.

Mamma Sarafina har nu blivit av med sina tovor och behöver inte längre offra sig själv för sina små. På katthemmet får de all mat och värme de behöver, och man kan redan se att katterna börjar vänja sig vid att leva ett värdigt kattliv.

Tack vare era bidrag kan vi hjälpa katter som supermamman Sarafina och hennes ungar. Varje krona gör skillnad.

Vill du vara med på hennes resa och stödja henne längs vägen, så kan du följa och stödja oss. Bidrag kan ges via vår Facebooksida, via Swish på 1230 243 337, samt via PlusGiro 55 73 08-4. Märk betalningen med Sarafina, så går donationen oavkortat till arbetet med henne och hennes familj.


Uppdatering 7/12: Insamlingen är avslutad. Gå gärna in och läs om Serafina och hennes ungar på Solgläntans Facebooksida. Tack för er hjälp med denna fantastiska lilla familj!